Στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου η Αργυρώ Καραφέρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 08:20 Στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου η Αργυρώ Καραφέρη

Υποψήφια με το Συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης" του Πανουργιά Παπαϊωάννου η δικηγόρος Αργυρώ Καραφέρη.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ημέρα την οποία θεωρεί γουρλίδικη, και ένα χρόνο ακριβώς μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, επέλεξε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της Αργυρώς Καραφέρη με τον Συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία".

Πρόκειται για τη γνωστή Λαμιώτισσα δικηγόρο η οποία ήταν και υποψηφία βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Η ανάρτηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου:
Για τον τόπο μας!
Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μία ακόμη συμπολίτισσά μας, η οποία αποφάσισε να συστρατευτεί στο κοινό μας στόχο για τον δήμο Λαμιέων.
Για έναν δήμο που αλλάζει σελίδα με ανθρώπους που τους συνδέει η αγάπη για τον τόπο μας και τους ενώνει το ίδιο όραμα για ανάπτυξη.
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΚΑΡΑΦΕΡΗ ΑΡΓΥΡΩ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
Συνεχίζουμε για έναν δήμο Λαμιέων με «Δύναμη Ανάπτυξης».

#panourgias2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση