«Η Αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα, αλλά έχει πρόσωπα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 08:30 «Η Αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα, αλλά έχει πρόσωπα»

«Ενωμένοι προχωράμε μπροστά για το καλό της Φθιώτιδας και της Στερεάς...Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ηλίας Σανίδας.

Με ένα σύντομο βίντεο και μια ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ευχαριστεί τους συμπατριώτες του για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση.

«Ενωμένοι προχωράμε μπροστά για το καλό της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, τονίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα, αλλά έχει πρόσωπα. Πρόσωπα ικανά να υπηρετήσουν τον τόπο και τα κοινά με αξιοπρέπεια...», σημειώνει ο Ηλίας Σανίδας, αναγγέλλοντας εκ νέου την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Φάνη Σπανού.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας:

Αγαπητοί πολίτες της Φθιώτιδας,
φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης, εμπειρία και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του τόπου μας, του Νομού Φθιώτιδας, συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πολλά χρόνια τώρα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όλα αυτά τα χρόνια έχοντας υπηρετήσει από διάφορες θέσεις ευθύνης την Αυτοδιοίκηση, με σεβασμό στους πολίτες και με τους αξιακούς κώδικες που διέπουν την κοινωνία μας, εργάστηκα πάντα για το καλό όλων των πολιτών του νομού μας. Χωρίς διακρίσεις.

Την αγάπη και την προσήλωσή μου στο καλό του τόπου μας την είδατε καθημερινά στην πρόσφατη θητεία μου, από το έργο μου ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αρχικά και στη συνέχεια ως Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, αλλά και στο παρελθόν ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που αδιάκοπα μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσω να σας δικαιώνω για την επιλογή σας στο πρόσωπό μου.

Με κύριο γνώμονα την αναπτυξιακή προοπτική του Νομού μας, ζητώ να με εμπιστευτείτε για ακόμη μια φορά. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Φθιώτιδας με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού.

Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας.

Ενωμένοι προχωράμε μπροστά για το καλό της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, τονίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα, αλλά έχει πρόσωπα. Πρόσωπα ικανά να υπηρετήσουν τον τόπο και τα κοινά με αξιοπρέπεια.

Δείτε και το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση