Ηλίας Κάλτσας: «Όλοι μαζί μπορούμε»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:36 Ηλίας Κάλτσας: «Όλοι μαζί μπορούμε»

Το πρώτο seatrac, η ειδική κατασκευή που επιτρέπει σε άτομα με  κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν την θάλασσα τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος μετά από πρωτοβουλία του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Ηλία Κάλτσα και του περιφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού στον Φάρο Ραχών

Στην ανάρτηση του ο γνωστός επιχειρηματίας ευχαριστεί μαζί  με τον κ. Σπανό ,τον αντιδήμαρχο Στυλίδας Χρήστο Αλεξίου τον πρόεδρο του Συλλόγου Μαλιακός Καλαμάτα Δημήτρη και τον Παναγιώτη Στάμο για την συνεργασία και την βοήθεια τους, ενώ εξαπολύει βέλη για "κάποιους δήμους" που έχουν στις αποθήκες τους ανάλογα μηχανήματα τα οποία δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια στερώντας από τα παιδιά αυτά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει την δυνατότητα να απολαύσουν την θάλασσα.

Δείτε την ανάρτηση και σχετικές φωτογραφίες από την κατασκευή στον Φάρο Ραχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση