Είσαι υποψήφιος; Μάθε για την προβολή σου στο LamiaReport

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 08:42 Είσαι υποψήφιος; Μάθε για την προβολή σου στο LamiaReport

Τώρα μπορείς να προβάλλεις την υποψηφιότητά σου εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά μέσα από το No1 portal της Στερεάς Ελλάδας.

Αν είσαι υποψήφιος Δημοτικός ή Περιφερειακός Σύμβουλος και θες να γνωστοποιήσεις τη συμμετοχή σου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, εκμεταλλεύσου τη μεγάλη επισκεψιμότητα του LamiaReport.gr, με πάνω από 7.000.000 προβολές το μήνα και περισσότερους από 70.000 ακόλουθους στη σελίδα του Facebook.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα στα τηλέφωνα 22310 66155 & 6979975000 για να λύσεις κάθε απορία σου και να ενημερωθείς για τους τρόπους προβολής της υποψηφιότητάς σου.

Το κόστος για την προβολή της υποψηφιότητάς σου ξεκινά από €200.

Κάνε γνωστή την υποψηφιότητά σου, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε χιλιάδες κόσμου – αναγνώστες του LamiaReport.

Είναι το «εργαλείο» μέσα από το οποίο μπορείς να κάνεις ευρύτερα γνωστές τις ιδέες σου και το όραμά σου για τον τόπο σου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Google Analytics, το LamiaReport και τη χρονιά που πέρασε, είναι με διαφορά το Νο1 ενημερωτικό portal σε επισκεψιμότητα στη Στερεά Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα καλώντας στα τηλέφωνα: 22310 66155 & 6979975000.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Lamiareport.gr
Instagram: Lamiareport

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση