Έτοιμοι για το Ράλλυ Ακρόπολις;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 13:25 Έτοιμοι για το Ράλλυ Ακρόπολις;

Στη Λαμία ο mr. Bill - Βασίλης Βελάνης για τα δοκιμαστικά του EKO Acropolis Rally 2023 που ξεκινάει αύριο Πέμπτη.

Η γνωστή ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Γεωργία Καραγκούνη, η οποία ειναι και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία", βρέθηκε μαζί με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, δίπλα στον φίλο της Βασίλη Βελάνη, που συμμετέχει και στο φετινό  Ράλλυ Ακρόπολις. Η Γεωργία διατηρεί χρόνια τώρα φιλικές σχέσεις με τον Έλληνα Πρωταθλητή αγώνων.

 

«Λίγο πριν την επίσημη εκκίνηση του EKO Acropolis Rally2023 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης , είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε τον 2ον Έλληνα πρωταθλητή του Ράλλυ Ακρόπολις 2022 κ 2 φορες δευτεραθλητή πρωταθλήματος Ράλλυ Ακρόπολις, Vassilios Velanis, στο πρώτο του τεστ δοκιμών στην πόλη μας , η οποία θα αποτελέσει το επίκεντρο του αγώνα για ακόμη μια χρονιά!

Σύμμαχος και υποστηρικτής της συγκεκριμένης δράσης αλλά και του μηχανοκίνητου πρωταθλητισμού γενικά στάθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας Panourgias Papaioannou δίνοντας το παρόν και σηματοδοτώντας άτυπα την εκκίνηση για ποικίλες δράσεις πρωταθλητισμού στην πόλη μας!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Γεωργία.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση