Λαμία: Αύριο Κυριακή παρουσιάζει Πρόγραμμα και Ομάδα ο Φάνης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:10 Λαμία: Αύριο Κυριακή παρουσιάζει Πρόγραμμα και Ομάδα ο Φάνης

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, στις 7:00'  το απόγευμα της Κυριακής (24/9) η παρουσίαση του Προγράμματος και της Ομάδας, από τον Φάνη Σπανό.

«Συνεχίζουμε! Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», λέει στο κάλεσμά του προς τους πολίτες της Στερεάς ο Φάνης Σπανός που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για Περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου. «Συγκροτήσαμε πλήρη και ισχυρό Συνδυασμό, που αντιπροσωπεύει όλη την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Το απόγευμα της Κυριακής (24/9), ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός θα παρουσιάσει στην έδρα της Περιφέρειας στη Λαμία το πρόγραμμά του και όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και από τους πέντε νομούς της Στερεάς Ελλάδας. 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση