Η αγκαλιά του Πανουργιά με τον Θύμιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 09:30 Η αγκαλιά του Πανουργιά με τον Θύμιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, υπάρχει μόνο η Λαμία, που πρέπει να πάει μπροστά...», ειπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον Θύμιο Καραΐσκο.

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών στη Λαμία, πριν πάει στο δικό του Εκλογικό Κέντρο πέρασε από το Εκλογικό Κέντρο του Θύμιου Καραΐσκου, αφού ο ίδιος έλλειπε όταν λίγο πριν ο Θύμιος Καραΐσκος είχε πάει στο δικό του Εκλογικό Κέντρο για να τον συγχαρεί.

Η συνάντηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα, όπως θα δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αφού οι δυο άνδρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία και αγκαλιάστηκαν αφήνοντας πίσω τα όσα έγιναν την προεκλογική περίοδο. 

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, υπάρχει μόνο η Λαμία, που πρέπει να πάει μπροστά...», είπε μεταξύ άλλων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον Θύμιο Καραΐσκο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο  Εκλογικό Κέντρο του Θύμιου Καραΐσκου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση