Δήμος Λαμιέων: Ξεπέρασε τους 2.000 σταυρούς ο Κώστας Ξεφλούδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 09:47 Δήμος Λαμιέων: Ξεπέρασε τους 2.000 σταυρούς ο Κώστας Ξεφλούδας

Ποιοι είναι οι σύμβουλοι που ξεχωρίζουν σε σταυρούς από την «Περήφανη Πόλη»…

Μπορεί ο συνδυασμός του Θύμιου Καραΐσκου να μην κατάφερε να επικρατήσει στις εκλογές του Δήμου Λαμιέων και να περιορίστηκε σε ένα ποσοστό λίγο πάνω από το 32%, ωστόσο υπάρχουν υποψήφιοί του που έκαναν ρεκόρ ψήφων.

Η επίδοση του νυν Αντιδημάρχου Λαμιέων αρμόδιου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Με καταμετρημένα τα 127 από τα 146 εκλογικά τμήματα ο Κώστας Ξεφλούδας καταγράφει 2.002 ψήφους, αριθμός ρεκόρ για σύμβουλο της μειοψηφίας και ίσως να είναι δεύτερος στο σύνολο των υποψηφίων πίσω από το απόλυτο ρεκόρ του Γιώργου Ποντίκα από το συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Επίσης πρώτος στη Δημοτική Ενότητα Λαμιέων είναι ο Κώστας Μουστάκας που ήδη με 1.676 σταυρούς και φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για την επόμενη χιλιάδα.

Στη 2η θέση της ΔΕ Λαμιέων και πρώτη γυναίκα από το συνδυασμό του κ. Καραΐσκου είναι η γνωστή γιατρός Ειδική - Παθολόγος Νάγια Φαρδή που ήδη συγκεντρώνει 1.173 σταυρούς.

Παρακάτω παρακολουθήστε τα αποτελέσματα ζωντανά από το ΥΠΕΣ για το Δήμο Λαμιέων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση