Σε ποιο εκλογικό τμήμα ΔΕΝ ψήφισαν Ηλία Σανίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 08:33 Σε ποιο εκλογικό τμήμα ΔΕΝ ψήφισαν Ηλία Σανίδα

Τα «ψηλά» και τα «χαμηλά» του νυν Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας…

Ο Ηλίας Σανίδας κατέγραψε μια σπουδαία επίδοση σε σταυρούς στη Φθιώτιδα αγγίζοντας 5ψηφιο αριθμό και ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο σύμβουλο στη Στερεά Ελλάδα.

Ωστόσο, βρέθηκε ένα και μοναδικό τμήμα που να μην έχει δώσει σταυρό στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας!

Ποιο είναι αυτό; Αν είναι σωστά τα στοιχεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (δεν έχουμε πρόσβαση στους σάκους του Πρωτοδικείου), το 18ο εκλογικό τμήμα στο Δημοτικό Κατάστημα της Σφάκας στη Δημοτική Ενότητα Ελάτειας, δεν ψήφισε Ηλία Σανίδα.

Ο συνδυασμός του Φάνη Σπανού στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», πήρε 74 ψήφους από τα συνολικά 138 έγκυρα ψηφοδέλτια (ποσοστό 53,62%), αλλά σταυρός στον κ. Σανίδα δεν καταγράφηκε. Συνολικά παρουσιάζονται σε αυτά τα 74 ψηφοδέλτια, 158 σταυροί.

Επίσης σε τέσσερα ακόμη εκλογικά τμήματα Ελάτεια (14ο), Αταλάντη (255ο), Περίβλεπτο (299ο) και Μακρακώμη (304ο), ο κ. Σανίδας πήρε από 1 σταυρό.

Στον αντίποδα, το 43ο εκλογικό τμήμα στο Δημοτικό Σχολείο Πετρωτού Δομοκού από τα 199 ψηφοδέλτια του Φάνη Σπανού, του έδωσε τα 126 (63,32%)! Συνολικά σε αυτό το τμήμα ψήφισαν 380 άτομα και βρέθηκαν 368 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Επίσης το 218ο εκλογικό τμήμα στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Λειανοκλαδίου (2ο ε.τ.), έδωσε στον κ. Σανίδα 124 σταυρούς σε σύνολο 180 ψηφοδελτίων του κ. Σπανού. Εδώ ψήφισαν 367 άτομα και βρέθηκαν 356 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Τονίζουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι από ανεπίσημα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση