Μπάμπης Λιόλιος: «Σας ευχαριστώ για την ξεκάθαρη εντολή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:01 Μπάμπης Λιόλιος: «Σας ευχαριστώ για την ξεκάθαρη εντολή»

«Συνεχίζουμε για να κάνουμε το Δήμο Δομοκού, έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο, με ευκαιρίες για τους δημότες του και πολλά σημεία αναφοράς για τους επισκέπτες του…»

Την εντολή ανανέωσης της θητείας του ως Δήμαρχος Δομοκού, πήρε από την πρώτη Κυριακή ο Μπάμπης Λιόλιος.

Συγκινημένος από την «ξεκάθαρη εντολή» για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη 4ετία, ευχαριστεί τους συνδημότες του και υπόσχεται πράξεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των δημοτών.

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου:

«Συνδημότες και συνδημότισσες, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγάλη νίκη που δώσατε στο συνδυασμό μας.

Αυτή η ξεκάθαρη εντολή, οπωσδήποτε μας γεμίζει επιπλέον ευθύνες, αποτελεί όμως και την επιβράβευση για όσα καταφέραμε μαζί σε πρωτοφανείς δυσμενείς συνθήκες.

Μας εμπιστευθήκατε και πραγματικά με την στήριξή σας, πρώτα καταφέραμε να σταματήσουμε την κατηφόρα που είχε πάρει ο δήμος μας και στη συνέχεια να τον φέρουμε σε θετικό ισοζύγιο ώστε να ατενίζουμε πλέον το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές στην επιτυχία. Βασικό συστατικό είναι να θες το καλό του τόπου που αγαπάς και να εργάζεσαι πολλές ώρες για αυτόν και τους ανθρώπους του.

Φίλες και φίλοι, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε το Δήμο, σας είχα μιλήσει για έργα και τακτική λογοδοσία. Για τα ίδια δεσμεύομαι και σήμερα, αφήνοντας τα πολλά λόγια και υποσχόμενος πράξεις που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή μας.

Πάντα θα είμαι δίπλα σας, όπως έκανα όλον αυτόν τον καιρό, ακούγοντας τα προβλήματα, τις διαφωνίες, αλλά και τις προτάσεις σας. Το ίδιο τακτικά θα γίνεται και ο απολογισμός ώστε να ξέρετε από που προέρχεται και πως ξοδεύεται και το τελευταίο ευρώ του δήμου.

Συνεχίζουμε λοιπόν για να κάνουμε το Δήμο Δομοκού, έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο. Έναν τόπο με ευκαιρίες για τους δημότες του και πολλά σημεία αναφοράς για τους επισκέπτες του.

Σας ευχαριστώ πολύ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση