Μαρία Ξηρομερίτη: «Όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για το καλό του Δήμου μας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 19:40 Μαρία Ξηρομερίτη: «Όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για το καλό του Δήμου μας»

Η εκπαιδευτικός Μαρία Ξηρομερίτη εξελέγη πρώτη Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Υπάτης με το Συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης" του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η Μαρία Ξηρομερίτη είναι τρίτεκνη μητέρα με το μικρότερο παιδί της να είναι ΑΜΕΑ. Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ένας από τους βασικούς λόγους που θέλησε να διεκδικήσει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι να αγωνιστεί ως μητέρα για τα δικαιώματα των ΑμεΑ,  για ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον όλων των παιδιών και να αποκτήσει ο Δήμος Λαμιέων επιτέλους τη θέση που του αξίζει.

Στο ευχαριστήριο μήνυμα για την εκλογή της η Μαρία Ξηρομερίτη αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη που δείξατε στο πρόσωπο μου. Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας τιμώντας τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. 

Φυσικά η νέα Δημοτική Αρχή θα ειναι όλων των Λαμιώτων όπως δήλωσε από την πρωτη στιγμή και ο νέος Δήμαρχός μας που πήρε ξεκάθαρη εντολή για να "ζωντανέψει" την πόλη μας ξανά.

Όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για το καλό του Δήμου μας, με ιδέες και προτάσεις!!!»

Μαρία Ξηρομερίτη
Εκπαιδευτικός
Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση