Το "αντίο" του Φάνη Σπανού στον Κώστα Νεστορίδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 08:47 Το "αντίο" του Φάνη Σπανού στον Κώστα Νεστορίδη

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς, ΑΕΚτζής από τα γενοφάσκια του, μπορεί να μην έζησε τον Κώστα Νεστορίδη στις δόξες του, ωστόσο τον αποθέωσε όπως και όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ σε μια ιστορική στιγμή, όταν ο θρύλος της ΑΕΚ μπήκε στο νέο γήπεδο με καροτσάκι κρατώντας μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Μάλιστα τότε ο Κώστας Νεστορίδης δεν άντεξε τη συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα.

Ο Φάνης Σπάνος αποχαιρετά τον Κώστα Νεστορίδη αναρτώντας μια φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος από εκείνη τη συγκλονιστική στιγμή, με τα παρακάτω λόγια.

«Σεπτέμβριος ‘22, ανάμεσα σε παιδιά, εγγόνι και 32.000 ανθρώπους να σε αποθεώνουν - κι ας μην σε είχαν ζήσει ποδοσφαιρικά οι περισσότεροι, αλλά έτσι γίνεται με τους μύθους - μέσα στο νέο σπίτι της ομάδας που λάτρεψες και σε λάτρεψε… Έμοιαζες να λες «τώρα μπορώ να φύγω ευτυχισμένος»... Σήμερα η μέρα αυτή ήρθε… Αντίο, πολύ μεγάλε, Κώστα Νεστορίδη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση