Το "Ευχαριστώ" του Τάκη Συλεούνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:00 Το "Ευχαριστώ" του Τάκη Συλεούνη

Μετά από 20 και πλέον χρόνια ο Τάκης Συλεούνης αποχωρεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συναδέλφους του, απ όλες τις παρατάξεις για τη συνεργασία που είχαν.

Διαβάστε το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί συνάδελφοι φίλες και φίλοι,

Λίγες ήμερες πριν τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και μετά από 20 και πλέον χρόνια ενεργούς συμμετοχής μου ως εργάτης και λειτουργός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πιστά και ανιδιοτελώς υπηρέτησα από τη θέση του Δημοτικού  Σύμβουλου, του Αντιδημάρχου,  του Προέδρου  Δημοτικής Κοινότητας, του μέλους  Επιτροπών κ.λπ, και έχοντας ήδη δηλώσει την οικειοθελή μου αποχώρηση από την ενεργό αυτοδιοικητική δράση, θέλω σήμερα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους σας για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Πίστευα και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέτρο της δημοκρατίας δεν είναι ο βαθμός ελευθερίας ούτε ο βαθμός ισότητας, αλλά ο βαθμός της συμμετοχής στα κοινά. Για μένα η πίστη αυτή έγινε πράξη με τη συμμέτοχη μου στα Δημοτικά πράγματα, στις υποθέσεις της  Πόλης μας, στα Δημοτικά Συμβούλια, το πιο δημοκρατικό, ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο συμμετοχής, και με τη λήψη πρωτοβουλιών και δράσεων για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και των παιδιών μας.

Νιώθω  απέραντη ευγνωμοσύνη για την αγάπη, την αναγνώριση και την στήριξη που έλαβα  από τους Πολίτες του Δήμου μας , αλλά και από εσάς τους αγαπητούς Συναδέλφους μου όλων των παρατάξεων, που μαζί μοιραστήκαμε τα προβλήματα αλλά και τη χαρά της δημιουργίας για τον τόπο μας.

Αγαπώ το Δήμο μας, την Πόλη μας, κάθε γειτονιά της και πιστεύω ότι αυτή η αγάπη έχτισε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μένα και τους συμπολίτες μας και με ταξίδεψε όλα αυτά τα χρόνια στα δημοτικά πράγματα.

Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της  εμπιστοσύνης  σας! Εκτιμώ ότι καταφέραμε πολλά και εύχομαι από όλους εσάς να γίνουν ακόμα περισσότερα!

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συνεχιστές του δύσκολου, απαιτητικού αλλά και τόσο σημαντικού και απαραίτητου έργου στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποχωρώ πλουσιότερος σε εμπειρία, γνώσεις και κυρίως συναισθήματα που μου χάρισαν άνθρωποι υπερήφανοι, γνήσιοι και αυθεντικοί. Όλοι εσείς!

Από καρδιάς
Δημήτριος Συλεούνης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση