Ταχυδρομικά περιστέρια στον Άγιο Κωνσταντίνο σήμερα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 09:08 Ταχυδρομικά περιστέρια στον Άγιο Κωνσταντίνο σήμερα!

Προσπάθεια αναβάθμισης της τελετής Κατάδυσης Του Τιμίου Σταυρού από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Αν και είχαν ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστούν, στον Άγιο Κωνσταντίνο ο Δήμος, η τοπική Εκκλησία και οι σύλλογοι της Δημοτικής Κοινότητας ενώνουν δυνάμεις και συνεργάζονται ώστε να δώσουν μεγαλύτερη αίγλη στην αυριανή θρησκευτική γιορτή των Θεοφανείων.

Όπως ο δήμαρχος Ηλίας Κυρμανίδης μας δήλωσε, στόχος είναι η συγκεκριμένη γιορτή να γίνει σημείο αναφοράς και πόλος έλξης και εκτός δήμου τα επόμενα χρόνια. «Φέτος, στις λίγες ημέρες που είχαμε, σε συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, το σύλλογο Αλιέων και τους υπόλοιπους συλλόγους θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον τόνο της αναβάθμισης. Για τα επόμενα χρόνια φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τα Θεοφάνεια σημείο αναφοράς και αφορμή επίσκεψης όχι μόνο από την υπόλοιπη Φθιώτιδα, αλλά και από άλλα κοντινά μέρη της χώρας!»

Για την αυριανή τελετή ο δήμαρχος φρόντισε και ήδη παραλήφθηκαν τέσσερα ταχυδρομικά περιστέρια από την Αριδαία, τα οποία αμέσως μετά θα επιστρέψουν πετώντας στον τόπο τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση