Στην μάχη των περιφερειών κορυφαίοι υπουργοί: Σταϊκούρας στην Αν. Μακεδονία και Θράκη / Ζαχαράκη στην Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 17:11 Στην μάχη των περιφερειών κορυφαίοι υπουργοί: Σταϊκούρας στην Αν. Μακεδονία και Θράκη / Ζαχαράκη στην Στερεά

Καθένας αναλαμβάνει και μια περιφέρεια με τον Χρήστο Σταϊκούρα να «χρεώνεται» την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τη Σοφία Ζαχαράκη να έχει την ευθύνη για τη Στερεά Ελλάδα

Οι Ευρωεκλογές βρίσκονται προ των πυλών και στη Νέα Δημοκρατία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντικείμενο της σύσκεψης στη Νέα Δημοκρατία ήταν ο προγραμματισμός και ο συντονισμός των δράσεων του κόμματος σε ολόκληρη την επικράτεια, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μεγάλο βάρος στη Νέα Δημοκρατία δίνεται στην περιφέρεια γι’ αυτό τον λόγο στη μάχη πέφτουν και κορυφαίοι υπουργοί. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και έγινε επισκόπηση των προετοιμασιών που έχουν γίνει για την προεκλογική περίοδο.


Αναλυτικά οι περιφέρειες που αναλαμβάνουν κορυφαίοι υπουργοί:
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Σοφία Ζαχαράκη
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Χρήστος Σταϊκούρας
Περιφέρεια Κρήτης: Κυριάκος Πιερρακάκης
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Μάκης Βορίδης
Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας: Νίκος Δένδιας
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Δημήτρης Καιρίδης
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Άδωνις Γεωργιάδης
Περιφέρεια Ηπείρου: Κώστας Σκρέκας
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Κωστής Χατζηδάκης
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Λευτέρης Αυγενάκης
Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων: Όλγα Κεφαλογιάννη
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Δόμνα Μιχαηλίδου
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση