Πότε και πως θα πάρετε τις κάρτες εισόδου για τη συναυλία Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 08:48 Πότε και πως θα πάρετε τις κάρτες εισόδου για τη συναυλία Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννη!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Λόγω μεταβολών, που προέκυψαν με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από το κίνδυνο διασποράς του COVID -19 και ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και έως Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, σε σχέση με την συναυλία των Άλκηστης Πρωτοψάλτη - Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μια Αγκαλιά Τραγούδια», που έχει οριστεί για την Τετάρτη 15η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21.00 ́, στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» ανακοινώνονται τα εξής:

- Η συναυλία θα διεξαχθεί με διαθέσιμες, συνολικά 2.000 θέσεις.

- Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη και θα γίνεται υποχρεωτικά με κάρτες εισόδου.
Οι κάρτες εισόδου για την αναβληθείσα συναυλία της 5ης Σεπτεμβρίου στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

-Οι θεατές που τις κατέχουν, θα πρέπει να τις αντικαταστήσουν με τις νέες αποκλειστικά την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και από ώρα 10.00 έως 14.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (Υψηλάντη 17).

Τις υπόλοιπες κάρτες εισόδου, μέχρις εξαντλήσεως του μεγίστου επιτρεπομένου αριθμού των θεατών, μπορείτε να τις παραλαμβάνετε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, από 10.00 έως 14.00, επίσης από το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (Υψηλάντη 17)

Σχετικά με την είσοδο σας στο συναυλιακό χώρο ισχύουν τα εξής:

- Η επιλογή της θέσης, σε στεγασμένο ή μη χώρο, είναι ελεύθερη και ανήκει στη διακριτική ευχέρεια του θεατή, για τις υπάρχουσες, κατά το χρόνο επιλογής, κενές θέσεις.
- Η συναυλία θα γίνει υποχρεωτικά για καθήμενους και με χρήση προστατευτικής μάσκας, σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά και κατά τη προσέλευση και αποχώρηση.

Αυστηρή ώρα προσέλευσης συναυλίας : 60 ́ πριν την έναρξη

Η συναυλία θα ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση στην καθορισμένη ώρα έναρξης. Μετά την έναρξη, καμία είσοδος δε θα επιτρέπεται στο χώρο της εκδήλωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση