Με χορό και μουσική από την έναρξη του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χορού πλημμύρισε το 16ο Πειραματικό Δ.Σ. Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 10:31 Με χορό και μουσική από την έναρξη του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χορού πλημμύρισε το 16ο Πειραματικό Δ.Σ. Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάζεται φέτος, μετά από 3 χρόνια απουσίας, το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού από το 16ο Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας. Μια εκδήλωση που πλέον έγινε θεσμός με τη συμμετοχή σχολείων από όλη τη Φθιώτιδα.

Το 7ο Φεστιβάλ Χορού υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και για πρώτη φορά φέτος, πλαισιώθηκε με ζωντανή Μουσική από τη Λαϊκή Ορχήστρα του ΔΩΛ και τον Θάνο Κουκούλη στο τραγούδι.

Παρόντες για να καμαρώσουν τις μαθήτριες και τους μαθητές της Φθιώτιδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Ελένη Μπενιάτα, μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και βέβαια οι δασκάλες και οι δάσκαλοί τους.

Δείτε βίντεο:

Μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους υπάρχουν αρκετές ακόμη εκδηλώσεις.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Παρασκευή 10 Ιουνίου, ώρα 8:30 π.μ. , στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Απολογιστική εκδήλωση του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Παρουσίαση των Ομίλων Δημιουργίας & Καινοτομίας και των καινοτόμων προγραμμάτων  που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σχολικού έτους. Απονομή βεβαιώσεων στους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν.

  • Τρίτη 14 Ιουνίου, ώρα 8:30-12:30, στον προαύλιο χώρο του Σχολείου,

Γιορτή λήξης από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Α΄Β΄Γ΄και Δ΄τάξεων. Αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ τάξης. Κλήρωση λαχνών-δώρων από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

  • Τρίτη 14 Ιουνίου, ώρα 21:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Σχολείου,

Βραδιά θερινού κινηματογράφου από τον Όμιλο κινηματογράφου του Σχολείου. Θα προβληθεί οι ταινίες που δημιουργήθηκαν από τον Όμιλο και επιπλέον ταινία μικρού μήκους βραβευμένη σε Φεστιβάλ.

• Τετάρτη 15 Ιουνίου,

Απονομή τίτλων και ελέγχων προόδου και σπουδών.

Δείτε εικόνες από την έναρξη του Φεστιβάλ:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση