Σούρας για 53χρονο στον Κολωνό: "Όποιος τολμήσει και του δώσει ψυχιατρικό χαρτί, θα με βρει απέναντί του"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 13:00 Σούρας για 53χρονο στον Κολωνό: "Όποιος τολμήσει και του δώσει ψυχιατρικό χαρτί, θα με βρει απέναντί του"

Ξέσπασε ο γνωστός ψυχίατρος για τη σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης και για όσους επιχειρήσουν να περάσουν ένα συγκεκριμένο προφίλ για τον κατηγορούμενο.

Φανερά εκνευρισμένος αλλά και συγκλονισμένος από την υπόθεση του Κολωνού που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα εμφανίστηκε ο διακεκριμένος ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Ο κ. Σούρας δεν έκρυψε την οργή του για την περίπτωση του 53χρονου κατηγορούμενου, περνώντας και ένα επίσης οργισμένο, προειδοποιητικό μήνυμα προς όσους επιχειρήσουν να περάσουν συγκεκριμένο προφίλ.

"Αυτά τα άτομα είναι άνθρωποι που εμείς ζούμε μαζί. Κι όποιος λέει ότι δεν έχει καταλάβει είναι ψεύτης. Έχουμε δει χιλιάδες φορές να καλύπτονται αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, αυτά τα κτήνη που τολμούν και βάζουν χέρι στα παιδιά μας, γιατί όλα παιδιά μας είναι, καλύπτονται από την ελληνική οικογένεια. Και δυστυχώς καλύπτονται κι από την ίδια την πολιτεία, γιατί κανείς δεν τόλμησε να πει το αυτονόητο: Όχι θανατική ποινή, αλλά ισόβια. Κι όταν λέμε ισόβια, δεν εννοούμε 17 χρόνια, αλλά ισόβια. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάμεσά μας", είπε αρχικά στην εκπομπή "Super Κατερίνα",

Εν συνεχεία, ξεκαθάρισε: "Δηλώνω έτοιμος για οποιαδήποτε οικογένεια θελήσει ψυχολογική-ψυχιατρική βοήθεια. Επίσης, όποιος τολμήσει και δώσει ψυχιατρικό χαρτί σε αυτόν τον τύπο, θα με βρει απέναντι. Κι όχι μόνο εμένα. Πολλούς από εμάς. Όποιος τολμήσει να δώσει ψυχιατρικό χαρτί σε έναν τέτοιο δολοφόνο ανθρωπίνων παιδικών ψυχών, σε ένα τέτοιο πορνοσεξουαλικοδιεστραμμένο άτομο και όχι μόνο σε αυτό, στους 213 και σε όσους ακολουθήσουν, θα με βρει απέναντι".

πηγή: news247.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση