Πολύς κόσμος στη Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Συλλόγου Γυναικών Καμ. Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 12:41 Πολύς κόσμος στη Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Συλλόγου Γυναικών Καμ. Βούρλων

Επέστρεψε με μεγάλη επιτυχία μετά από δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στο καφέ «Φλοίσβος» στα Καμένα Βούρλα.

Ο Σύλλογος από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια. Μετά από απουσία δύο ετών λόγω κορωνοϊού, έλαβε χώρα και πάλι η εκδήλωση που γίνεται ανελλιπώς από το 2004 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου συμμετείχε στη δράση.

Χειροποίητες κατασκευές, σπιτικά λικέρ, γλυκά κ.ά «ταξίδεψαν» όσους παραβρέθηκαν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, σκορπώντας χαμόγελα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Λεωνίδας Πενταλιός, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση