Η "Νύχτα των ευχών" στη Γλυκοχώρα Σπερχειάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 12:45 Η "Νύχτα των ευχών" στη Γλυκοχώρα Σπερχειάδας

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.

Η «Νύχτα των Ευχών» έρχεται για άλλη μια χρονιά να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των γιορτών στην Κοινότητα Σπερχειάδας στις 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30 στην Κεντρική Πλατεία «Αθ. Ακρίδα» στη Σπερχειάδα.

Η Κοινότητα Σπερχειάδας σε συνεργασία με του Συλλόγους της, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης σας προσκαλεί στο μαγικό χωριό της «Γλυκοχώρας Σπερχειάδας», να στείλουμε όλοι μαζί με φαναράκια τις ευχές μας στον ουρανό, να σαγηνευθούμε από τις άπειρες σαπουνόφουσκες της ‘’La petite Marguerite’’, να ταξιδέψουμε με τις μελωδίες του Μουσικού παραδοσιακού συνόλου από το Μουσικό σχολείο Λαμίας, να αποθανατίσουμε τις στιγμές μας με χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες, να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας συνεπάρει στο σπίτι των ευχών και στο παραμυθόσπιτο του Καρυοθραύστη, να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπα μας και να κάνουμε χειροτεχνίες!

Και όλα αυτά με πολύ πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση