Στο Πασχαλινό bazaar των Σχολείων και ο Σχολικός Συνεταιρισμός του 12ου Δημοτικού Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 09:22 Στο Πασχαλινό bazaar των Σχολείων και ο Σχολικός Συνεταιρισμός του 12ου Δημοτικού Λαμίας

Το Σάββατο 8 Απριλίου, 9:00 - 16:00, στην Πλ. Πάρκου.

Στο πασχαλινό «παζάρι», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8-4-2023 στην Πλατεία Πάρκου και ώρα 9.00 έως 16.00, στο οποίο θα συμμετάσχουν σχολεία της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, παρών θα είναι και ο Σχολικός Συνεταιρισμός του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, όπου οι μαθητές θα παρουσιάσουν και θα διαθέσουν όλες τις πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες τους από φυσικά υλικά (λαμπάδες από μελισσοκέρι, κεραλοιφές με αιθέρια έλαια, κεραλοιφές από λάδι καρύδας, πασχαλινά μαγνητάκια, πίνακες ζωγραφικής κλπ.

Παρακαλούμε, όπως ενισχύσετε για μια ακόμη φορά τις προσπάθειες και τις όμορφες κατασκευές των παιδιών!!

Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση