"Είμαι αητός χωρίς φτερά": Συναυλία - αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 11:10 "Είμαι αητός χωρίς φτερά": Συναυλία - αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Στις 8:30'  το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας στα πλαίσια της Άνοιξης Μουσικής στην πόλη, διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τίτλο «Είμαι αητός χωρίς φτερά», την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και ώρα 8:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου διέπρεψε ως στιχουργός στην δεκαετία του ΄50,υπογράφοντας στίχους αξέχαστων τραγουδιών, που έχουν μελοποιήσει συνθέτες, όπως: Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Βασίλης Τσιτσάνης, Μανώλης Χιώτης, Απόστολος Καλδάρας, κ.ά., γράφοντας τη δική της ιστορία στο λαϊκό τραγούδι για πολλές δεκαετίες.

Τα τραγούδια θα παρουσιάσουν το Σύνολο Έντεχνης – Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας και θα ερμηνεύσουν οι: Μαριάννα Ζάχου και ο Νίκος Γιαταγάνας.

Συμμετέχει ο ηθοποιός Κώστας Πασπάλης.

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση