Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής των Κώστα Θ. Ριζάκη και Γιώργου Δελιόπουλου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 14:06 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής των Κώστα Θ. Ριζάκη και Γιώργου Δελιόπουλου (ΦΩΤΟ)

Με τίτλο: «Κατά ανεφίκτου γλυφές 1: της γυναικός τριάντα παγιδεύσεις»

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής των Κώστα Θ. Ριζάκη και Γιώργου Δελιόπουλου «Κατά ανεφίκτου γλυφές 1: της γυναικός τριάντα παγιδεύσεις» την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων και οι εκδόσεις ΑΩ.

Για τη συλλογή μίλησαν οι: Ξανθή Κουτσογιάννη, ποιήτρια - πολιτισμολόγος, Μαρία Σκουρολιάκου, ποιήτρια και Σταύρος Μίχας, ποιητής. Ποιήματα απήγγειλαν οι φιλόλογοι Οδυσσέας Γκοτζαμάνης και Γιάννα Φουντούκη.

Χαιρετισμό απηύθυνε η εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων Ευμορφία Ρουποτιά-Σκαμαγκούλη, εντεταλμένη σύμβουλος για τον πολιτισμό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου & πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βίβιαν Αργύρη, o πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Σαγιάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση