Μουσική Βραδιά στο Κάστρο Πολιτισμού της Μενδενίτσας το Σάββατο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 12:29 Μουσική Βραδιά στο Κάστρο Πολιτισμού της Μενδενίτσας το Σάββατο

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μενδενίτσας και ο Δήμος Καμένων Βούρλων, διοργανώνουν Μουσική Βραδιά με τίτλο “Ένας ουρανός με αστέρια”, το Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 20:30, στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου της Μενδενίτσας.

Με τίτλο Ένας ουρανός με αστέρια, η Μαριλένα Στριφτόμπολα θα είναι στο τραγούδι, ο Δημήτρης Δημητριάδης στην κιθάρα και η Χριστίνα Αλεξίου στο πιάνο.

Η παρουσία σας θα ήταν μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία σας έως 9 Αυγούστου 2023, στα τηλέφωνα 6974 922 752 (Γεμενής Στάθης) 6949 980 831 (Βλάχου Μαρούλα) ή/και στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση