Μέχρι το πρωί κράτησε το γλέντι στο Πανηγύρι στο Πετρωτό Δομοκού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 13:10 Μέχρι το πρωί κράτησε το γλέντι στο Πανηγύρι στο Πετρωτό Δομοκού (ΦΩΤΟ)

Την περασμένη Τετάρτη, η ορχήστρα ξεσήκωσε από νωρίς τους παρευρισκομένους στο Πετρωτό Δομοκού, σε ένα μοναδικό γλέντι.

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Πετρωτού Δομοκού

Μετά το πέρας μιας πάρα πολύ επιτυχημένης εκδήλωσής μας, παρά τις πολλές και μεγάλες αντιξοότητες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους, με την πολύτιμη βοήθειά τους, συντέλεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης

Αρχικά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Δομοκού, καθώς και τον Δήμαρχο κο Λιόλιο Χαράλαμπο, για τη διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων, όπως επίσης και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πετρωτού, κο Δημήτρη Αυγέρη, για την αρωγή και την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης,.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και κυρίως στους μεγάλους χορηγούς μας, την εταιρεία ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS A.E. καθώς και την εταιρεία EURONICS ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων θα ήταν δύσκολη η διατήρηση της «ποιότητας» μια τέτοιας παραδοσιακής δημοτικής βραδιάς στα υψηλά επίπεδα που έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογός μας.

Τη διακόσμηση του χώρου με αμιγώς παραδοσιακή νότα επιμελήθηκε μοναδικά η κα Σταυρούλα Ζησίμου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Ακόμη, θερμά ευχαριστήρια στον συγχωριανό μας κο Χρήστο Αυγεραντώνη για τις γίδες που προσέφερε.

Σε όλα τα μέλη, ενεργά και μη, τους φίλους και συγχωριανούς που έχουν αγκαλιάσει εδώ και χρόνια το θεσμό της πανηγύρεως, ανήμερα της Αγίας Παρασκευής, μέρας ιδιαίτερης και πολύ σημαντικής για το χωριό μας.

Και τέλος, σε όλο αυτό τον κόσμο που αψηφώντας όλες τις δυσκολίες των ημερών, είναι εκεί δίπλα μας σε κάθε δράση και εκδήλωση του Συλλόγου. Σε όλους αυτούς οφείλουμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ, γιατί αυτός ο κόσμος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι το κοινωνικο-πολιτισμικό μας «οξυγόνο».

Λίγα λόγια για την βραδιά….

Η βραδιά ξεκίνησε με δύο πολύ ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, την Χριστίνα Χαμζάι και την Έλενα Ντριβαλά, οι οποίες έκαναν και την έναρξη του μουσικού προγράμματος της εκδήλωσης.


(Χριστίνα Χαμζάι)


(Έλενα Ντριβαλά)

Στη συνέχεια η βραδιά άνηκε σε μια γυναίκα, μια ερμηνεύτρια, που έχει δώσει πολλά στο δημοτικό τραγούδι και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Στη Γιώτα Γρίβα, στη Γιώτα, που οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού, την έχουν άρρηκτα συνδεδεμένη τόσο με το Πετρωτό, όσο και με το Σύλλογο του χωριού μας. Στην ένδειξη αυτής της αμοιβαίας αναγνώρισης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κο Γιώργος Αρβανίτης, εκπροσωπώντας το ΔΣ του Συλλόγου, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να αποδώσει τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στο δημοτικό τραγούδι.


(Βράβευση Γιώτας Γρίβα)


(Βράβευση Γιώτας Γρίβα)

Ακολούθησε η παρουσίαση του μουσικού σχήματος, που αποτελούνταν, πέραν της προαναφερθείσας Γιώτας Γρίβα,  από τον επίσης πολυαγαπημένο μας ερμηνευτή Χριστόδουλο Κωσταρέλλο και τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Γιώργο Καραχρήστο.
Στη μουσική αρμονία της βραδιάς, οι σολίστες μας, νέοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι, στο κλαρίνο ο Ζήσης Τσολακίδης και στο βιολί ο συντοπίτης μας Σάκης Καρακώστας.


(Ζ. Τσολακίδης – Γ. Γρίβα – Χρ. Κωσταρέλλος – Γ. Καραχρήστος – Σ. Καρακώστας)

Η συνέχεια ήταν, λίγο – πολύ, αναμενόμενη, με την ορχήστρα να ξεσηκώνει από νωρίς τους παρευρισκομένους σε ένα μοναδικό γλέντι.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους μουσικούς να εναρμονίζονται με τους χορευτές, δημιουργώντας αυτή τη σχέση μουσικού-χορευτή που σπανίζει στις μέρες μας.

Και για να διατηρηθεί αμείωτη η όρεξη των προσκεκλημένων μας, αργά το βράδυ προσφέρθηκε δωρεάν γίδα βραστή σε όλους.

Με τη μοναδική τεχνική του συγχωριανού μας, κου Παύλου Αλεξανδρή, τον οποίο κλείνοντας θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε, γιατί είναι πάντα πρόθυμος, αφιλοκερδώς, να υπομένει ώρες πάνω από το καζάνι του για να προσφερθεί στον κόσμο  ένα ιδιαίτερα γαστρονομικά παραδοσιακό γεύμα.


(Παύλος Αλεξανδρής)

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Χρόνια πολλά σε όλους σας.

Με τιμή,
το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση