Έρχεται το Lamia Music Festival - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 09:28 Έρχεται το Lamia Music Festival - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο μουσική και τέχνη τον Σεπτέμβριο στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας - Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται.

Ένα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023!

Το Lamia Music Festival διοργανώνεται από το Σωματείο Μουσικών Λαμίας "Αθανάσιος Διάκος" με την αρωγή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και η φιλοδοξία είναι το φεστιβάλ αυτό να θεσμοθετηθεί και να αποτελεί αναφορά Πανελλαδική και όχι μόνο τοπική.

Ένα διήμερο γεμάτο μουσική και τέχνη, τοπικές μπάντες που θα παίξουν σχεδόν όλα τα είδη μουσικής, έκθεση φωτογραφίας και έκθεση ζωγραφικής ενώ σχεδιάζονται και πολλές άλλες δράσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται ως τις 25/8.

Δείτε στο βίντεο από την συνέντευξη τύπου που δόθηκετο μεσημέρι της Παρασκευής (11/8) και τα όσα ειπώθηκαν για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Lamia Music Festival:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση