Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Λάρυμνα και Καλαπόδι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 18:38 Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Λάρυμνα και Καλαπόδι

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Λάρυμνα και Καλαπόδι του Δήμου Λοκρών, με το άναμμα των στολισμένων δέντρων στο χώρο των παλιών δημοτικών σχολείων των εν λόγω περιοχών.

Χρονικά προηγήθηκε η εκδήλωση στη Λάρυμνα όπου πριν τη φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» από την θεατρική ομάδα «Τόπι».

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λάρυμνας σε συνεργασία με τον Α. Σ «Η Προοδευτική Λάρυμνα» και το Κ.Δ.ΑΠ Λάρυμνας επιμελήθηκαν τον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου, πρόσφεραν γλυκά και αλμυρά εδέσματα στους μαθητές και απόλαυσαν όλοι μαζί την φωταγώγηση του δέντρου μετρώντας αντίστροφα.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Στις ευχές του επισήμανε την ανάγκη να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει και να προχωρήσουμε ενωμένοι για αυτά που μας ενώνουν στον τόπο μας! Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά για τα οποία το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων είναι πιο έντονο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντρέας Λουκάς, ο Τοπικός Σύμβουλος Λάρυμνας Μιλτιάδης Χρυσοβέργης, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας Λάρυμνας Σωκράτης Λουκάς, γονείς και μαθητές.

Στο Καλαπόδι, ο πολιτιστικός Σύλλογος Καλαποδίου «Η Ελαφηβόλος Άρτεμις» σε συνεργασία με την Κοινότητα Καλαποδίου επιμελήθηκαν τον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου, πρόσφεραν γλυκά και αλμυρά εδέσματα στους μαθητές, η κλόουν Νέλλη έκανε face painting στα παιδιά και τα απασχόλησε δημιουργικά, και απόλαυσαν όλοι μαζί την φωταγώγηση του δέντρου μετρώντας αντίστροφα. 

Ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη στους κατοίκους του Καλαποδίου και μαζί του ευχήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου Χρήστος Βαποράκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Μαυροειδής, ο πάτερ Χρήστος και η νεοκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Παναγιούλα Καζάνα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση