Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αρκίτσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 19:57 Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αρκίτσας

Στην όμορφη και γραφική πλατεία της Αρκίτσας έγινε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κλείδωνας», ο Σύλλογος Γυναικών Αρκίτσας «Εστία», η Χορωδία της Αρκίτσας, η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Κ.Δ.ΑΠ Αρκίτσας υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες  προσφέροντας γλυκά εδέσματα και μετρώντας αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου με το χορευτικό τους μας «ταξίδεψαν» σε όλη την Ελλάδα, και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μουσική συνοδεία του μαέστρου κ. Γεώργιου Κοσμίδη στο πιάνο και τον κ. Δημήτριο Κυρίκο στα φωνητικά.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους κατοίκους της Αρκίτσας και μαζί του ευχήθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανδριτσόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Γεώργιος Ρουμπής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Νικολάου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Κοινότητας Αρκίτσας κ. Ανάργυρος Μοδιάτης, ο νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Σακκάς καθώς και πλήθος κόσμου και επισκεπτών. 

IMG-1335

IMG-1325-1

IMG-1318-1

IMG-1301

IMG-1308

IMG-1305

IMG-1297

IMG-1294

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση