ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία 1-2: Τεράστιο «διπλό» στον κάμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 12:20 ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία 1-2: Τεράστιο «διπλό» στον κάμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαράλες (48’), Επστάιν (65’) οι σκόρερ των Φθιωτών…

Μεταμορφωμένη στο Β’ ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία πέτυχε την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΛ την οποία κι έπιασε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπαράλες στο 48’ ισοφάρισε το γκολ των «Βυσσινί» και ο Επστάιν στο 65’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μάκη Χάβου που το διατήρησε μέχρι το 96’ και παρά το γεγονός ότι από το 75’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Βάντερσον.

Το παιχνίδι

 Πρώτη νίκη για τη Λαμία! Η ομάδα της πόλης μας έφυγε με το πρώτο τρίποντο στη σεζόν από τη Λάρισα. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ντέλετιτς; Τι κι αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βάντερσον Σκαρντοβέλι στο 76ο λεπτό.

Με τον Μπαράλες να πετυχαίνει το δεύτερο διαδοχικό του γκολ στη σεζόν και τον Επστάιν αυτό της ανατροπής, οι παίκτες του Μάκη Χάβου έφθασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή του απείλησε. Ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μόρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε ν' απειλήσει την εστία του Σαράνοβ.

Καθώς το ματς δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, άλλη μια εκτέλεση φάουλ του Ισπανού πρώην μέσου της Λαμίας και νυν της ΑΕΛ, εξουδετερώθηκε από τον Σέρβο τερματοφύλακα της Λαμίας.

Στο 24ο λεπτό,  ήταν η ωραία επίθεση για την ΑΕΛ, σέντρα από τα αριστερά, ο Πίτι εξαπέλυσε αριστερό κεραυνό, αλλά η μπάλα βρήκε σε πλάτη παίκτη της Λαμίας και απομακρύνθηκε.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στο γκολ στο 30ό λεπτό από τρομερή ενέργεια του Ντέλετιτς.  Ο Σέρβος κινήθηκε διαγώνια από τα δεξιά, έμεινε όρθιος ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του, έκανε το δυνατό αριστερό σουτ και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σαράνοβ για το 1-0 απέναντι στη Λαμία.

Ύστερα από δέκα λεπτά η ομάδα μας έφθασε κοντά στην ισοφάριση. Σέντρα του Επστάιν από τα αριστερά, ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πήγε πολύ άουτ. Ούτε η κεφαλιά του Ντάνιελ Αντέτζο στο 42ο λεπτό προσπάθησε ν' απειλήσει  την εστία του Κρίστινσον.

Η Λαμία έφθασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.  Ήταν η εκτέλεση φάουλ του Επστάιν από τα αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Πλιάτσικα στο πρώτο δοκάρι, ο Μπαράλες έπιασε κεφαλιά προ του Μόρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 της ομάδας της Φθιώτιδας.

Στο 56΄ οι "κυανόλευκοι" έφθασαν κοντά στην ανατροπή. Οι Φθιωτοί ξεδιπλώθηκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος πέρασε δεξιά για τον Μπλάζιτς, αυτός έδωσε στον Επστάιν, ο οποίος από θέση τετ α τετ με τον Κρίστινσον, έκανε το πλασέ αλλά νικήθηκε από τον Ισλανδό.

Κι αφού δεν έγινε στο 56ο, έγινε στο 65ο. Ο Βασιλαντωνόπουλος δέχτηκε τη μπάλα από γυριστή κεφαλιά του Καραμάνου, έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από Καραμάνο και Μπαράλες, έφτασε στον Επστάιν, ο οποίος "εκτέλεσε" από κοντά.

Τι κι αν η ομάδα της πόλης μας έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Βάντερσον Σκαρντοβέλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75ο λεπτό. Τα "λιοντάρια" του Μάκη Χάβου ήταν αποφασισμένα να φύγουν με το διπλό από τη θεσσαλική πόλη. Και το έκαναν πράξη.
Γήπεδο: AEL FC Arena
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Αντώνης Σινιωράκης (Χανίων), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας (75' Μιλοσάβλιεβιτς), Μπαργκάν (70' Κούνιτς), Σαχίτι (13' λ. τρ. Ακόστα), Πίτι, Ντέλετιτς.

 

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς (63' Οσμάν), Επστάιν, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Δημούτσος (68' Μπερτόγλιο), Καραμάνος
Γκολ: 30' Ντέλετιτς - 48' Μπαράλες, 65' Επστάιν
Κάρτες: 45'+2' Μόρας, 51' Γκόλιας - 13' Βάντερσον, 21' Μπλάζιτς, 27' Δημούτσος

Θυμηθείτε το LIVE εδώ.

LamiaOle.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση