ΠΑΣ Λαμία: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 10:33 ΠΑΣ Λαμία: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

Με μισή ομάδα οι «πράσινοι» στη Λαμία - Φέρνουν Τομάς στη Φθιώτιδα οι Κύπριοι.

Με προπονήσεις στο παγωμένο - λόγω καιρικών συνθηκών - γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των υποχρεώσεων του στο Κυπελλο και το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η Κυριακάτικη προπόνηση περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες το χιόνι αντιμετωπίστηκε με πολλές ατομικές ασκήσεις αποφεύγοντας τις προσωπικές μονομαχίες.

Μπροστά τους υπάρχει η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη 10/1 στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας. Ένα παιχνίδι που έρχεται ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θρίαμβο και την πρόκριση στους «8» σε βάρος και πάλι των «πράσινων.

Οι τελευταίοι έρχονται στη Λαμία με μισή ομάδα καθώς ο Μακέντα τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ οι Μπουζούκης και Οικονόμου έφτασαν μέχρι το νοσοκομείο λόγω της βαριάς ίωσης που τους ταλαιπωρεί.

Φέρνουν Τομάς

Τον ακραίο επιθετικό Ζοάν Τομάς φέρνουν στην Λαμία οι Κύπριοι της ΑΕΚ Λάρνακας. Ο 33χρονος εξτρέμ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και φέρεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι έχει δοθεί άδεια στον Joan Tomas για να μεταβεί αύριο (06/01) στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για την ομάδα της Λαμίας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση