Εκτός έδρας νίκη για τις Νηρηίδες Φθίας στην Καρδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:19 Εκτός έδρας νίκη για τις Νηρηίδες Φθίας στην Καρδίτσα

Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια των "Νηρηίδων" στο εκτός έδρας παιγνίδι στο γήπεδο Αρτεσιανού Καρδίτσας, απέναντι στην νεοσύστατη και νεανική ομάδα του "Διγενή" με 0-2.

Τα κορίτσια του Αποστόλη Παπακώστα - αν και σαφώς βελτιωμένα, σε σύγκριση με τον αγώνα του 1ου γύρου - δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα, άφησαν όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αντίθετα οι "Νηρηίδες", πιο έμπειρες και με καλύτερη τεχνική κατάρτιση, έφτασαν σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του "τρίποντου".
Στο 7' σέντρα της Κατσαούνου από αριστερά, σουτ της Νέλλα από το ύψος της μεγ. περιοχής, περνάει πάνω από τα δοκάρια της Καραμήτρου.
Στο 10' νέο σουτ της ίδιας, ύστερα από σέντρα της Κεραμίδα από τα δεξιά, είχε την ίδια τύχη.
Κάποια σουτ στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τις δύο τερματοφύλακες.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο αποφασιστικά να χτυπήσουν τον αγώνα.
Στο 50' σουτ της Μαστρογιάννη περνάει ελάχιστα άουτ έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Κούρτη για λίγο δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα από δεξιά της Κεραμίδα.
Στο 54' εκτέλεση φάουλ της Οικονόμου έξω από την περιοχή, δυνατό σουτ της Κατσαούνου και 0 -1 !
Στο επόμενο λεπτό, η Οικονόμου επιχειρεί σούτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του "Διγενή", ενώ νέο σουτ της Μαστρογιάννη στο επόμενο λεπτό αποκρούει εύκολα η Καραμήτρου.
Την ίδια ατυχή κατάληξη είχαν και τα σουτ της Οικονόμου στο 68' και το 79'.
Στο 85' η Οικονόμου εκτελεί κατ' ευθείαν δυνατό φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά η Καραμήτσου αποκρούει υπέροχα σε κόρνερ. Το εκτελεί η Οικονόμου, η Ανδρεοπούλου γίνετε κάτοχος της μπάλας και από το ύψος της μικρής περιοχής γράφει το 0 - 2 !
Στο 93΄ σούτ της Μαστρογιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ελάχιστα άουτ έξω από το αριστερό δοκάρι της Καραμήτρου.
Τα κορίτσια του "Διγενή" σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησαν την Μπούκη, που πέρασε μάλλον ένα ήσυχο απόγευμα.

ΔΙΓΕΝΗΣ (Παπακώστας Απ.): Καραμήτρου. Παπαδοπουλου, Τσέλιου Β., Σιδηροπουλου (67΄ Γεροδήμου), Παπαδημητρίου, Τσιμπίδα, Μπαλατσούκα (55' Κουτσώνα), Πάπαλη (80' Αλεξίου), Κωστοπούλου (75' Χαβαλέ), Τσέλιου Α., Παπαθανασίου, Παπαθανασίου.

ΝΗΡΗΙΔΕΣ (Τσικράς Νικ.): Μπούκη, Οικονόμου, Καραντζίκου, Πανάκη, Παπαγεωργίου, Μαστρογιάννη, Κεραμίδα (80' Γκαρέλη), Νέλλα, Κατσαούνου (83' Αγγελοπούλου), Ανδρεοπούλου (90' Μαθιού), Κούρτη (90' Ταλαντζή)

Διαιτητές: ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞ.- ΚΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜ., ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΩΝ. (Ε.Π.Σ. Λαρίσης)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση