ΠΑΣ Λαμία: Και σήμερα προπώληση εισιτηρίων για το ματς με Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 10:31 ΠΑΣ Λαμία: Και σήμερα προπώληση εισιτηρίων για το ματς με Παναιτωλικό

Μέχρι τη 1:00’ το μεσημέρι μπορούν οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία να προμηθεύονται εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20:00’), με τη μειωμένη τιμή της προπώλησης, από τα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Ελευθερίας.

Η τιμή τους είναι 15 ευρώ, για όλες τις κερκίδες, πλην 3 και 4 όπου είναι στα 25 ευρώ.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€.

Όσοι δεν προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία του συλλόγου, θα υπάρχουν τα εκδοτήρια από τις 16:00’ όπου πλέον τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου, εκτός από τις κερκίδες 3-4 που θα είναι στα 30 ευρώ.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από το απόγευμα τα 10€.

Για το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η ομάδα της Λαμίας και ο Σωτήρης Αντωνίου έχει στην αποστολή της τους παρακάτω παίκτες:

Βελλίδης, Κατσίκας, Adejo, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Vanderson, Σάλιακας, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Δημούτσος, Bahanack, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Thuram, Tyronne, Καραμάνος, Romanic, Ανάκογλου.

Στον αντίποδα οι «Αγρινιώτες» έρχονται στο ΔΑΚΛ με την εξής αποστολή (απουσιάζουν οι Κνετ, Μαλής και Γιοβάνοβιτς):

Μπάλμπι, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Σανιά, Παρράς, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαρσιάλ και Σιέστεντ.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας γύρω από το ΔΑΚΛ.

Έτσι απαγορεύεται η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 17:30’ έως και µια ώρα µετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα:

• Στην οδό Φλέµινγκ (από τη συµβολή της µε την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συµβολή της µε την οδό Μαλαµίδα)

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Κ. Παλαµά)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση