Νέα Πειθαρχική Επιτροπή στην ΕΠΣΦ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 12:39 Νέα Πειθαρχική Επιτροπή στην ΕΠΣΦ

Νέος Πρόεδρος ο δικηγόρος Παναγιώτης Κατσαντώνης…

Στη συγκρότηση νέας Πειθαρχικής Επιτροπής προχώρησε η ΕΠΣΦ μετά την ανακοίνωση παραίτησης των δύο εκ των τριών μελών της.

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Φ. κάνει ομοφώνως αποδεκτές τις παραιτήσεις των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής. Λόγω δε της επείγουσας ανάγκης έκδοσης αποφάσεων, τόσο επί των πειθαρχικών παραπτωμάτων που επισημάνθηκαν στα φύλλα αγώνων της προηγούμενης αγωνιστικής (11-12/01/2020) επί των οποίων η μόλις παραιτηθείσα Πειθαρχική Επιτροπή παρέλειψε να εκδώσει εγκαίρως αποφάσεις, όσο και επί των πειθαρχικών παραπτωμάτων της τελευταίας αγωνιστικής (18-19/01/2020), αποφασίζει τη σύσταση νέας Πειθαρχικής Επιτροπής, αποτελούμενης από τα εξής μέλη, άπαντες δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας:

Παναγιώτης Κατσαντώνης (Πρόεδρος), Δημήτριος Κατσούρας (μέλος), Γεώργιος Ρεντίφης (μέλος)».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com