Επιστροφή Τεννέ στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 08:17 Επιστροφή Τεννέ στη Λαμία;

Σε προφορική συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ, θέλουν οι πληροφορίες να έχει έρθει ο ΠΑΣ Λαμία, προκειμένου να αναλάβει στη θέση του Γιώργου Πετράκη που αποχώρησε μετά τη νέα ήττα από το Βόλο.

Ο 66χρονος τεχνικός αν αναλάβει τους «κυανόλευκους» θα είναι η τρίτη φορά, καθώς είχε εργαστεί και πάλι την περίοδο 2014-15 και τη διετία με Α’ Εθνική 2016-18.

Οι σχέσεις του Τεννέ με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου παρέμειναν άριστες ακόμη και μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του τη 2η σεζόν.

Εντωμεταξύ το βράδυ της τετάρτης η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το Δημήτρη Φαράντο. «Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική».

Σημειώνουμε ότι την ίδια ημέρα ανακοινώθηκα και η έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό ακραίο αμυντικό Θανάση Μαργαρίτη. Ο 22χρονος αγωνίστηκε πέρυσι στον Αστέρα Βλαχιώτη (στο πρώτο μισό της σεζόν) και στην Αταλάντη (στο δεύτερο μισό).

«Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση