Δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή της Λαμίας με ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 08:28 Δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή της Λαμίας με ΑΕΚ

Με απουσίες οι «κιτρινόμαυροι» στο «Αθανάσιος Διάκος»…

Με τον Θεοδωρόπουλο και τον Μπουλούλη να προστίθενται στις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου, η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Δευτέρας (11/1) με την ΑΕΚ (ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» 19:30’) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι τα νέα πρόσωπα στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός. Ευτυχώς για τους «κυανόλευκους» δεν υπήρξαν εκπλήξεις στα τελευταία τεστ κορωνοϊού, νόσος που χτύπησε για τα καλά την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες.

Ας δούμε την Λαμιώτικη αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ ανεβαίνει Λαμία με τρεις απουσίες, εκ των οποίων οι δύο της τελευταίας στιγμής. Ειδικότερα Τσιγκρίνσκι και οΜιτάι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το γαστροκνήμιο αντίστοιχα και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία για προληπτικούς λόγους, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σακχόφ, Σαρδέλης, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση