Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος: Με 19 πληρώματα στην εκκίνηση!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 08:50 Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος: Με 19 πληρώματα στην εκκίνηση!

Δεκαεννιά (19) πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το πρωί της Κυριακής για το Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος. Μόνο ένα αγωνιστικό (αρ. Συμμετοχής νο5) από αυτά που δήλωσαν συμμετοχή δεν θα εκκινήσει στον αγώνα, ενός αγώνα που απαρτίζεται από δύο “Ακροπολικές” ειδικές στην περιοχή της Φθιώτιδος.

Η καλοκαιρινή μπόρα που έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη της Λαμίας δεν στάθηκε ικανή να επηρεάσει τους ανθρώπους της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος. Οι ειδικές διαδρομές διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς η βροχή δεν έκανε την εμφάνισή της στα βουνά της Οίτης και του Καλλιδρόμου.

Στις 8:30 το πρωί της Κυριακής 19 Ιουνίου τα 19 πληρώματα θα εκκινήσουν από το Service Park και θα κατευθυνθούν προς τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, την Παύλιανη (09:33) και το Ελευθεροχώρι (11:06), ενώ έπειτα από το ενδιάμεσο σέρβις, οι αγωνιζόμενοι θα διέλθουν και πάλι από τις δύο αυτές διαδρομές. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 16:32, ενώ οι απονομές των νικητών θα λάβουν χώρα στις 18.00.

Οι αθλητές της ΑΛΑΛ στο Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος!

Το Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος κοσμούν με την παρουσία τους 11 αθλητές της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας. Οι αγωνιζόμενοι της λέσχης μας θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στις δύο ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Χρυσόστομου Καρέλλη με το Skoda Fabia R5, έχοντας τον Λεωνίδα Μαχαίρα δίπλα του. Με το Subaru Impreza GC8 θα αγωνιστούν οι Ευθύμης Κυρίτσης-Αποστόλης Τσιλίκας, με τον 33χρονο οδηγό να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον πρώτο πρωταθληματικό αγώνα της ζωής του. Με τον δικό του θεαματικό τρόπο θα οδηγήσει το Ford Escort MKII ο αγαπημένος των θεατών, Ντίνος Αντωνίου, με τον Απόστολο Μακάριο δίπλα του. Θα κυνηγήσουν τη νίκη στα δικίνητα οι αθλητές της ΑΛΑΛ, Θεόδωρος Τσάκαλος-Απόστολος Κοτρώνης με το Ford Fiesta R2 και ο «Sassos» (Peugeot 206 XS) με τον Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη. Πατήρ και υιός Κούγιας θα οδηγήσουν ένα Peugeot 206 RC, με τον 24χρονο οδηγό στην τρίτη του συμμετοχή στον αγώνα να επιθυμεί τον τερματισμό που θα συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους συμμετοχή στο Ράλλυ Φθιώτιδος τα ξαδέρφια, Θανάσης και Σάββας Κούκουνας επιστρέφουν με την πισωκίνητη Toyota Corolla AE86 και αναμένεται να προσφέρουν θέαμα.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θέλει να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του αγώνα, GNtelis (Κερκίδες-Σκαλωσιές-Εξέδρες), Flame Stop (Πυροσβεστήρες), Time Out Catering και τα Νερά Ιόλη.

Ζωντανά αποτελέσματα: www.infomega.gr/live
Ιστοσελίδα αγώνα: https://www.alal.gr/rfth2022/
Διαδραστικός Χάρτης: https://www.rally-maps.com/Fthiotidos-Rally-2022
Προσαρμοσμένη αναζήτηση