Έσπερος Λαμίας: Ανακοίνωσε Στάθη Παπαδάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 12:49 Έσπερος Λαμίας: Ανακοίνωσε Στάθη Παπαδάκη

«Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…»!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον αθλητή Στάθη Παπαδάκη.

Πρόκειται για το γιο του Άρη Παπαδάκη που με τα χρώματα του Ιωνικού οδήγησε τη Λαμιώτικη ομάδα πριν από 20 περίπου χρόνια στην Α2, με τον πιτσιρικά τότε Στάθη να παρακολουθεί το παιχνίδι από την εξέδρα του Χαλκιοπουλείου.

Τώρα ο γιος θα βρίσκεται στον Έσπερο και ο πατέρας θα παρακολουθεί το γιο να γράφει τη δική του ιστορία, όπως περιγράφουν οι άνθρωποι του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Στάθης Παπαδάκης γεννήθηκε το 1998, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στην θέση forword. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών και απετέλεσε κατά το παρελθόν βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων.

«Ο Στάθης θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και διακρίνεται για την συνέπεια του στην άμυνα και την δυνατότητα να σκοράρει με αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας από την γραμμή του τριπόντου.

Καλώς όρισες Στάθη και πάντα με υγεία και επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση