ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Καταπίνουν» χιλιόμετρα πριν μπουν στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:12 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Καταπίνουν» χιλιόμετρα πριν μπουν στη Στερεά

Ο Λεμπ πρώτος στα μισά της 2ης ημέρας…

Ολοκληρώνοντας και την 4η ειδική διαδρομή με το 2ο πέρασμα από το Λουτράκι, ο Σεμπάστιαν Λεμπ (Sebastien Loeb) παραμένει πρώτος όπως ξεκίνησε επικεφαλής το πρωί στις ειδικές της 2ης ημέρας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Ο Γάλλος πρωταθλητής, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην 1η ΕΔ της ημέρας. Ο Ott Tanak στο πρώτο πέρασμα στο Λουτράκι, ήταν 1,1 δλ. πίσω από τον Loeb, ο Thierry Neuville τρίτος και ο Kalle Rovanpera τέταρτος.

Τα πληρώματα αντιμετώπισαν προβλήματα με τη σκόνη, και για το υπόλοιπο της ημέρας ξεκινούν με 4 λεπτά διαφορά.

Ο Loeb πήρε και τη 2η ειδική της ημέρας στο Χαρβάτι (SSE) και στην κατάταξη έκανε διαφορά 2,7 δλ. από τον Thierry Neuville. Ο Βέλγος οδηγός ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Pierre-Louis Loubet, ο οποίος σήμερα σημειώνει εντυπωσιακούς χρόνους.

Οι Sebastien Loeb και Esapekka Lappi σημείωσαν τον ίδιο ακριβώς χρόνο στην ΕΔ4 (Λουτράκι 2). Ο Loeb αύξησε τη διαφορά του από τον Thierry Neuville στα 6,4 δλ. Ο Pierre-Louis Loubet παραμένει τρίτος, αλλά μόλις 0,9 δλ. μπροστά από τον Εsapekka Lappi. Ο Craig Breen έχασε σχεδόν 2 λεπτά, εξαιτίας κλαταρίσματος.

Τα αυτοκίνητα στις 13:12’ μπαίνουν στην ειδική «Νο5» της Δάφνης και στη Στερεά Ελλάδα. Είναι νέα ειδική, που ξεκινά από το χωριό Δάφνη, σε ιδιαίτερα καλό οδόστρωμα. Ανηφορίζοντας, έχει πέντε διαδοχικές φουρκέτες, και ένα χιλιόμετρο μετά μπαίνει μέσα σε ένα «δάσος» από ανεμογεννήτριες. Στο 8ο χλμ. στρίβει δεξιά και από εκεί αρχίζει μια πολύ γρήγορη κατάβαση μέχρι τη Μονή Προφήτου Ηλία (εντός Αττικής), όπου και ο τερματισμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση