Ο Τσιμεντερίδης σφυρίζει το Λαμία - Βόλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 12:27 Ο Τσιμεντερίδης σφυρίζει το Λαμία - Βόλος

Τον γνώριμο Γιάκομπ Κέλετ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, φέρνει η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Δανός διαιτητής στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (6/11, 19:30), με τον Γιάκομπ Κέλετ να είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ. Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA κι έχει σφυρίξει αρκετά ματς ομίλων στην Ευρώπη, σχεδόν αποκλειστικά όμως σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι του στην Ελλάδα, καθώς είχε διευθύνει επίσης τους αγώνες Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (21/3/21) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (3/3/19). 

Βοηθοί του Κέλετ θα είναι οι συμπατριώτες του Λαρς Χούμελγκααρντ, Βίκτορ Σκίτε, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR ο Γιάκομπ Σούνμπεργκ με τον Μεϊντάνα, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος. 

Από εκεί και πέρα τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ θα διευθύνει ο Περράκης (VAR ο Τζοβάρας), το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ ο Φωτιάς (VAR ο Τσαγκαράκης) και το Ατρόμητος-Άρης ο Ζαμπάλας (VAR ο Μανούχος). 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ορίστηκαν ο Κατοίκος στο ΟΦΗ-Ιωνικός (VAR ο Διαμαντόπουλος), ο Τσιμεντερίδης στο Λαμία-Βόλος (VAR ο Παπαδόπουλος) και ο Ευαγγέλου στο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (VAR ο Τζήλος). 

Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/11

15:45 Λαμία-Βόλος: Τσιμεντερίδης (Στάικος, Νίκζας, 4ος Βεργέτης, VAR: Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου)

18:30 ΟΦΗ-Ιωνικός: Κατοίκος (Φωτόπουλος, Κολλιάκος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Διαμαντόπουλος, Μπουξμπάουμ)

19:00 Ατρόμητος-Άρης: Ζαμπάλας (Θανασιάς, Παγουρτζής, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Μανούχος, Στεφανής)

21:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Περράκης (Απτόσογλου, Χριστάκογλου, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Τζοβάρας, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 6/11

16:00 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός: Ευαγγέλου (Σαμοΐλης, Πάτρας, 4ος Μαλούτας, VAR: Τζήλος, Λ.Δημητριάδης)

19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Κέλετ (Χούμελγκααρντ, Σκίτε, 4ος Παπαπέτρου, VAR:  Σούνμπεργκ, Μεϊντάνας)

20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Φωτιάς (Νικολαΐδης, Παπαδάκης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τσαγκαράκης, Νικολακάκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση