Μοίρασαν δώρα στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού οι παίκτες της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 07:30 Μοίρασαν δώρα στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού οι παίκτες της Λαμίας

Μαζί και διαρκείας να παρακολουθούν τα παιδιά τα παιχνίδια της ομάδας…

Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12 παίκτες και παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία.

Οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Μανούσος, Tomas De Vincenti, Bojan Saranov και Σωτήρης Τσιλούλης, μαζί με τον Πρόεδρο, Γιώργο Ποντίκα, τον team manager Γιώργο Ζαγκανά και τον Υπεύθυνο Φιλάθλων Νίκο Ευσταθίου, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο, για να μοιράσουν ευχές και δώρα.

Τους ανθρώπους της Λαμίας υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Δημήτρης Δρακάκης, μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος.

Οι άνθρωποι της ομάδας παρέδωσαν μια μπάλα και φανέλες υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες, έδωσαν σε όλους εισιτήρια διαρκείας για να μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της ομάδας μας, μοίρασαν δώρα αγάπης στα φιλοξενούμενα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση