Λαμία: - Ατρόμητος: Ένας ακόμη τελικός στο «Αθανάσιος Διάκος»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 11:04 Λαμία: - Ατρόμητος: Ένας ακόμη τελικός στο «Αθανάσιος Διάκος»

Επιστροφή Πϊτι στην ομάδα ως Τεχνικός Διευθυντής…

Μετά τη νίκη - πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα της Λαμίας καλείται σήμερα να πετύχει τη νίκη - βάλσαμο στο πρωτάθλημα της Super League στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» (17:00’).

Μετά τη χαρά που γεύτηκαν ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του στο ματς με την Καλλιθέα, μπροστά τους έχουν έναν «τελικό» με μία αξιόλογη ομάδα με βλέψεις 6αδας τον Ατρόμητο.

Στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τη Λαμία να είναι καλύτερη να έχει δοκάρι και να αντιμετωπίζει την εχθρική διαιτησία του Βεργέτη. Παρ όλα αυτά το τελικό 0-0 ήταν θετικό αποτέλεσμα με δεδομένο και το δοκάρι των γηπεδούχων στο 97’.

Στην έδρα της η Λαμία οφείλει να πάρει όλους τους πόντους ώστε να αντιστρέψει το κλίμα και να πάρει ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα όπου έχει καθηλωθεί στην 13η θέση.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Σάββας Παντελίδης πήρε μαζί του τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Σαράνοφ, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Στάνκο, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς.

Η έκπληξη είναι ότι συμπεριλήφθηκε ο νεοαπακτηθείς Στάνκο, ενώ από τους «παλιούς» εκτός παραμένουν οι Καραμάνος, Τσούκαλος, Ασκόφκσι αλλά και οι τραυματίες Αντέτζο και Γκαραβέλης. Εκτός και το νέο απόκτημα ο Γιάννης Νικοπολίδης.

Επιστροφή Πϊτι

Στο ματς με τον Ατρόμητο θα βρεθεί για πρώτη φορά επίσημα ως τεχνικός διευθυντής της Λαμίας ο Ισπανός Μεντίνα Λούνα ή απλά Πίτι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την επιστροφή του Medina Luna Piti στη Λαμία, στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Η συνεργασία του, με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γεώργιο Κασναφέρη και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας μας να επιστρέψει στις επιτυχίες με κλίμα ενότητας και ομοψυχίας.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση