Άγιος Κωνσταντίνος: Με επιτυχία το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 00:00 Άγιος Κωνσταντίνος: Με επιτυχία το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 27ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κωνσταντίνου από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου 2023,

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, με τη στήριξη του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του Παγκρατίου, συμμετείχαν στους αγώνες  προσφέροντας πλούσιο θέμαα αγωνιζόμενοι στα εξής αγωνίσματα: «Παλαίσματα», «Πολυδάμας», «Αγών Ημιεπαφής», «Κάτω Παγκράτιο», «Αγών Παγκρατίου», «Πυξ Λαξ» και «Πλήρης Αγών».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, δήλωσε για τη διοργάνωση: «Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, όπως και οι αγώνες. Εδώ αναδεικνύεται η δυνατότητα που έχει ο Κώστας Σκεπαρνάκος να κάνει καλές οργανώσεις. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον τρόπο λειτουργίας, της φιλοξενίας και της οργάνωσης. Μετά τον κορωνοϊό, ήταν και ένα μήνυμα αυτό για το άθλημά μας, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται».

Όσον αφορά τη στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση, ανέφερε: «Δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά την αγάπη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Δήμαρχο, τον Γιάννη Συκιώτη. Πέρα από οτιδήποτε άλλο, μας έχει εντυπωσιάσει όλους στην Ομοσπονδία, η φροντίδα και η έμπρακτη συμπαράστασή του για το Πρωτάθλημα αυτό».

Αξίζει να επισημανθεί πως και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας οι αγώνες μεταδίδονταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming. Δεδομένης της αρτιότητας της διοργάνωσης, ο κ. Κανελλόπουλος, ρωτήθηκε αν ο Δήμος Καμένων Βούρλων θα μπορούσε στο μέλλον να φιλοξενήσει ένα διεθνές τουρνουά Παγκρατίου Αθλήματος, Ευρωπαϊκού και γιατί όχι, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. «Είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι καλή πρόταση και ιδέα, διότι η περιοχή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορεί να αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός και θα βοηθηθεί η περιοχή πολύπλευρα με αυτόν τον τρόπο. Αρκεί να το οργανώσουμε», σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση