ΠΑΣ Λαμία: Αγώνας Κυπέλλου με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 10:21 ΠΑΣ Λαμία: Αγώνας Κυπέλλου με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Σήμερα στις 17:00’ στο γήπεδο της Τούμπας…

Χαρακτηρίζεται παιχνίδι τυπικής διαδικασίας η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Λαμία (13/4, 17:00’) για την ημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω του θριαμβευτικού 5-1 με το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στο «Αθανάσιος Διάκος», ωστόσο είναι ματς που μπορεί να δώσει πολλά συν και στις δύο ομάδες για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ που είναι το απόλυτο φαβορί είναι έτοιμος να σφραγίσει για 6η φορά στα τελευταία 7 χρόνια τη συμμετοχή του στον τελικό, τον οποίο μάλιστα από το 2016 έχει κερδίσει 4 φορές, από την άλλη η Λαμία έχει έτσι κι αλλιώς πανηγυρίσει πρόκριση σε ημιτελικό για 4η φορά στην μόλις εξάχρονη ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Για το Δικέφαλο του Βορρά που έχει σήμερα την πολυτέλεια να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, υπάρχει και η προϊστορία, καθώς την τελευταία φορά που είχε συναντήσει τη Λαμία σε ημιτελικό Κυπέλλου, το είχε κατακτήσει και μάλιστα με Αθηναϊκή ομάδα (Παναθηναϊκό), το 1971-72.

Για τη Λαμία το σημερινό ματς μπορεί να μην έχει κίνητρο πρόκρισης, έχει όμως ουσία καθώς χωρίς αυτό το άγχος πρέπει να παίξει ένα καλό παιχνίδι για να αλλάξει την ψυχολογία της, μετά την άδικη (τουλάχιστον σε αυτή την έκταση) ήττα από τον ΟΦΗ για τα play outs του πρωταθλήματος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος άφησε στη Λαμία, Παπαδόπουλο, Νούνιες, Γκαραβέλη, Καραμάνο και Τόσιτς, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Αντέτζο, Σλίβκα και Ασκόφσκι. Δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ένας εκ των Κοσέλεφ ή ΝΙκοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην αποστολή είναι ξανά οι νεαροί Τρόπουλος και Κοντονίκος.

Οι 22 που ανακοίνωσε ο Βόκολος:

Τρόπουλος, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Αμπαντά, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση