Έρχεται ο 3ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 12:03 Έρχεται ο 3ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στη Σπερχειάδα

6 και 7 Μαΐου 2023.

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, για άλλη μια φορά η καρδιά του Motocross χτυπάει στη Σπερχειάδα, όπου θα διεξαχθεί ο 3ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μotocross.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μακρακώμης.

H φυσική πίστα Motocross Σπερχειάδας με μήκος 1800 μέτρα και πολλά φυσικά άλματα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές και του επισκέπτες, χαρίζοντας μας έναν αγώνα γεμάτο θέαμα και αδρεναλίνη.

Η πίστα βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σπερχειάδας – Άνω Καλλιθέας, δίπλα στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Γόργιανης και περιστοιχίζεται από πλούσια βλάστηση, έχοντας θέα στην κοιλάδα του Σπερχειού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση