Την Κυριακή ο Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 09:00 Την Κυριακή ο Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας

Από την πλατεία Πάρκου ξεκινά την Κυριακή, στις 11:00 το πρωί, ο Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας.

To Σωματείο Γ.Ο. Λαμίας «Αθαν. Διάκος» συνδιοργανώνει με το Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φθιώτιδας) το διασυλλογικό αγώνα Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ώρα 11:00.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Η εκκίνηση θα δωθεί από την Πλ. Πάρκου (11:00) και μετά από μια διαδρομή 81 χιλιομέτρων θα τερματίσει στον Αγ. Λουκά όπου θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές – βραβεύσεις (15:00).

Ο αγώνας απευθύνεται σε ποδηλάτες δρόμου με αγωνιστικό δελτίο στις εξής κατηγορίες:

Εφήβων, Άνδρών, Γυναικών και Masters και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα οφέλη της ποδηλασίας, την ιστορικότητα της περιοχής και τις ομορφιές της διαδρομής.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές του αγώνα που μας υποστηρίζουν, προάγουν τον αθλητισμό και το "ευ αγωνίζεσθαι", τους χορηγούς ‐ υποστηρικτές και σε όλους τους συντελεστές και εθελοντές για την ένθερμη υποστήριξη του αγώνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση