Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας: Έρχεται το 6ο Pool Day

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 10:28 Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας: Έρχεται το 6ο Pool Day

Γιορτή μεγάλης πισίνας και αγώνες υδατοσφαίρισης…

Το Σάββατο & Κυριακή, 17 & 18 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας η ετήσια γιορτή, ‘’pool day’’ της μεγάλης πισίνας, για τους αθλητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας.

Οι αγώνες γίνονται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε και το Δήμο Λαμίας.

Η πρώτη φάση, θα περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης των αθλητών μας.

Στα happening της διοργάνωσης ο αγώνας «family cup», όπου γονείς και παιδιά θα αγωνιστούν με βάρκες για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνουν αγώνες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης και από το απόγευμα της ίδιας μέρας και την Κυριακή θα συνεχιστεί με αγώνες υδατοσφαίρισης των ακαδημιών της Ναυταθλητικής Ένωσης. Το παρόν θα δώσουν και οι ακαδημίες του Νέου Ηρακλή, του Άρη Νικαίας και του Ν.Ο. Λάρισας.

Ώρα έναρξης της γιορτής 11:00’ το πρωί.

Στην ανακοίνωση - πρόσκληση οι διοργανωτές επισημαίνουν τέλος ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι και το τέλος Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση