Στην εθνική ομάδα ταεκβοντο τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 09:00 Στην εθνική ομάδα ταεκβοντο τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας

Μια θέση στην Εθνική ομάδα ταεκβοντο (ΑΟΤΕ) η οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν στα μέσα Αυγούστου, κατέκτησαν τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδα Πλοιάρχου ΛΣ Ευθύμιου Βέτσικα, Δημήτρης (16 ετών) και Στεφανία (18 ετών), μετά τα προκριματικά που πραγματοποιηθήκαν στην Θεσσαλονίκη στις 16-18/06-2023.

Υπό τη καθοδήγηση της προπονήτριας master Αναστασίας Ντόβα (VIIΙ Dan), ο Δημήτρης  κατέκτησε  δύο πρώτες θέσεις σε tul 2 dan Νέων Ανδρών & sparring (μάχες)-57kgr ενώ η Στεφανία τις δύο πρώτες θέσεις σε tul 3 dan Γυναικών & sparring (μάχες) -47kgr

Στο προαναφερόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ως μέλος της Ελληνικής αποστολής ΑΟΤΕ (ΙΤF) θα λάβει μέρος και ο Ευθύμιος Βέτσικας με τον τίτλο του Διεθνής Διαιτητής Α΄ κατηγορίας μετά από σχετικό κάλεσμα της Παγκόσμια Ομοσπονδίας και σύμφωνης γνώμης της Ελληνικής Ομοσπονδίας ενώ η σύζυγος του και προπονήτρια των παιδιών για ακόμα μια φορά ορίσθηκε από το ΔΣ της ΑΟΤΕ ως ομοσπονδιακή προπονήτρια για το Παγκόσμιο του Καζακστάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση