Αναγέννηση Λαμίας - Κολύμβηση: Βροχή μεταλλείων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 09:32 Αναγέννηση Λαμίας - Κολύμβηση: Βροχή μεταλλείων

Στους αγώνες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών στη Χαλκίδα…

Η ομάδα της Αναγέννησης συμμετείχε με την αγωνιστική και τη προαγωνιστική της ομάδα, στην Α’ φάση πανελληνίου πρωταθλήματος και στους Θερινούς Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, αντίστοιχα, που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη της Χαλκίδας στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου οι άνθρωποι του συλλόγου «η Αναγέννηση πιστή στα ραντεβού με την επιτυχία, με τη πολυπληθέστερη αποστολή της πόλης μας, απέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική της και το όμορφο κλίμα που επικρατεί στο σύλλογό μας. Στις αγωνιστικές κατηγορίες ο σύλλογος μας με 9 χρυσά, 10 αργυρά, 8 χάλκινα και με 265 βαθμούς, κατατάχθηκε ως 4η στη Περιφέρεια και 1η με διαφορά κολυμβητική ομάδα της πόλης μας, αποδεικνύοντας τη δυναμική που έχει οργανωθεί αρμονικά από το προπονητή και ολυμπιονίκη μας Αποστόλη Αντωνόπουλο, επιτυγχάνοντας και την πρόκριση πέντε αθλητών/τριών του συλλόγου μας στη Β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος».

Σημειώνεται ότι η αγωνιστική ομάδα απαρτιζόταν από τους αθλητές και τις αθλήτριες: Πασχαλίδης Γεώργιος, Μπρέκης Κωνσταντίνος, Κούτρας Αργύριος, Σαμαράς Θεμιστοκλής, Πανουργιάς Χρήστος, Λάμπρου Μαρία – Σταυρούλα, Τσάρα Μαριάνθη, Καραναστάση Παρασκευή, Μαργαρίτη Αικατερίνη, Αντωνόπουλος Απόστολος, Λάμπρου Γεώργιος – Παρασκευάς, Γκαζίζωβ Θεόδωρος, Μανίκης Παναγιώτης, Γκίστι Ανίσα, Ανάγνου Λυδία – Βασιλική, Ορφανοπούλου Αθανασία.

Στη προαγωνιστική κατηγορία, δελφινάκια του προπονητή Βασίλη Αλεξόπουλου απέσπασαν τη μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων της πόλης μας και 4η στη περιφέρεια με 18 μετάλλια, 5 χρυσά, 8 αργυρά και 5 χάλκινα, παρά τις απουσίες λόγω των ημερών και κυρίως την πραγματοποίηση αγώνων μακριά από τη Λαμία. Όπως υπογραμμίζουν σχεδόν όλη η αποστολή της ομάδας ήτανε στα μετάλλια, ενώ όλοι οι αθλητές τους πέτυχαν ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματά τους, αποδεικνύοντας τη σωστή δουλειά που πραγματοποιείται.

Η προαγωνιστική ομάδα απαρτιζόταν από: Χανής Κωνσταντίνος, Τριανταφυλλόπουλος Αλέξανδρος, Αποστόλου Κωνσταντίνα, Τσιούμας Αθανάσιος, Πετάκου Βικτωρία, Λάμπρου Δανάη, Μωρίκη Άννα, Καραναστάσης Αθανάσιος, Υφαντή Σεμέλη, Αντωνοπούλου Ιουλία, Μπιστιόλας Μάξιμος, Ρεντζόπουλος Αθανάσιος

«Η Αναγέννηση Λαμίας, όπως είναι και το όνομα μας αναγεννιέται. Στόχος μας δεν θα είναι ποτέ τα βάθρα, αλλά η χαρά των παιδιών να γνωρίσουν τον υγρό στίβο και να προχωρήσουν σε αυτό με όποιο τρόπο επιθυμούν.», σημειώνεται στο δελτίο τύπου, καταλήγοντας ότι το καλοκαίρι θέλει ξεκούραση γιατί «από φθινόπωρο ξεκινάει μια νέα σεζόν επιτυχιών μέσω του καλού κλίματος και των προπονήσεων. Συγχαρητήρια σε όλους!!!»

(Στη φωτογραφία, η αποστολή της Αναγέννησης Λαμίας από την πρώτη μέρα των αγώνων, μαζί με το βοηθό προπονητή και γυμναστή του συλλόγου Θανάση Δόδογλου).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση