Φιλική ήττα της Λαμίας στην Ολλανδία από τη Φόλενταμ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 09:02 Φιλική ήττα της Λαμίας στην Ολλανδία από τη Φόλενταμ

Αποχώρησε τραυματίας ο Γιαννούτσος…

Ήττα με σκορ 2-0 στην έδρα της Φόλενταμ για τη Λαμία στο τελευταιό της φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Οι «κυανόλευκοι» άρεσαν στο πρώτο μέρος κυρίως ανασταλτικά, όταν οι σαφώς πιο έτοιμοι αντίπαλοι τους, είχαν τις πρωτοβουλίες όχι όμως και τις κλασικές ευκαιρίες.

Στην επανάληωη και το 73’ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ εκείνη σε διπλή φάση με το Τόσιτς και τον Τζανετόπουλο. Αρχικά το φάουλ του Σέρβου έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Φόλενταμ Mio Backhaus.

Στην εκτέλεση πήγε και πάλι ο Τόσιτς με τον αρχηγό Τζανετόπουλο να μη βρίσκει την μπάλα που κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Σαν να μην έφτανε αυτό στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα που κατέληξε στον αναπληρωματικό Ezechiel Fiemawhle, που άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας  το τρίτο του γκολ στα παιχνίδια προετοιμασίας.

Το 2-0 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Lequincio Zeefuik.

Το χειρότερο για τη Λαμία ήταν ο τραυματισμός μόλις στο 26ο λεπτό του Γιαννούτσου που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός Σαμουέλ Λονγκό, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ντόρντρεχτ στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας έχοντας 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας συνολικά 12 γκολ και 3 ασίστ.

FC Volendam : Mio Backhaus; Deron Payne (76' Vernon Addo), Benaissa Benamar (61' Damon Mirani), Xavier Mbuyamba (61' Brian Plat), Derry John Murkin; Calvin Twigt (61' Flip Klomp), Darius Johnson (46' Imran Nazih), Carel Eiting (46' Billy van Duijl); Ibrahim El Kadiri (46' Ezechiel Fiemawhle, Robert Mühren (76' Lequincio Zeefuik), Bilal Ould-Chikh.

ΠΑΣ Λαμία : Ναγκί(46′ Κοσέλεφ) , Τζανετόπουλος(80′ Κορνέζος), Παπαδόπουλος(65′ Πάβλοβετς), Τζανδάρης(46′ Νούνιες), Σιμόν(65′ Βασιλαντωνόπουλος) , Μαρτίνεθ (72′ Τόσιτς), Γιαννουτσος (27′ λ.τ. Σαραμαντάς), Σλίβκα (45′ Στάνκο), Μάλτσι (65′ Λόνγκο), Μούλα (58′ Τσιλούλης), Ακούνια (87′ Κοντονίκος).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση