ΕΠΣΦ: Αναμένει δικαίωση η πλευρά Καρακάξη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 11:26 ΕΠΣΦ: Αναμένει δικαίωση η πλευρά Καρακάξη

«Ο βασιλιάς σας είναι γυμνός και χωρίς βασίλειο…»

Απάντηση στην απάντηση από την μέχρι πρότινος διοίκηση της ΕΠΣΦ που αντικαταστάθηκε εν μέσω καύσωνα από τη Διοίκηση Κορδολέμη.

Η πλευρά Καρακάξη υπογραμμίζει την απόφαση του Πρωτοδικείου Λαμίας όπου κατέφυγε με ασφαλιστικά μέτρα, υπενθυμίζοντας ότι οι αρμοδιότητες της παρούσης διοίκησης είναι όσες και αυτής της γραμματείας της ΕΠΣΦ.

Μέμφεται μάλιστα τους «νεόκοπους παράγοντες», όπως τους αποκαλεί, της Διοίκησης Κορδολέμη για τους πανηγυρισμούς και μιλάει για απότομη προσγείωση από το Δικαστήριο:

«Οι νεόκοποι παράγοντες που ασχολούνται μόλις 3 χρόνια με το Φθιωτικό Ποδόσφαιρο και επέφεραν τα πάνδεινα σ’ αυτό, μετά τις τυμπανοκρουσίες, του πανηγυρισμούς και τις θριαμβολογίες, πως επανέρχονται στην Διοίκηση, ήρθε η ανώμαλη προσγείωσή τους με την απόφαση του Πρωτοδικείου Λαμίας.

Οι κύριοι αυτοί, αδυνατούν να κατανοήσουν αυτό που καταλαβαίνει κι ένα παιδί του νηπιαγωγείου.

Η απόφαση κόλαφος του Πρωτοδικείου Λαμίας, είναι σαφέστατη και χωρίς παρερμηνείες. Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι, ο βασιλιάς σας είναι γυμνός και χωρίς βασίλειο.

Δεν δικαιούστε να κάνετε τίποτα παραπάνω, ότι διαχείριση μπορεί να κάνει η Γραμματεία της Ένωσης μπορείτε κι εσείς. Τελείτε υπό απόλυτο περιορισμό.

Η Διοίκηση Καρακάξη, είχε, έχει και θα έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένει την πανηγυρική δικαίωσή της

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση